Майкл ШеннонMichael Shannon

Майкл Шеннон / Michael Shannon
Народився 7 серпня 1974; Лексінгтон, Кентуккі, США
Зріст: 191 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Майкла Шеннона

Амстердам (2022) ... актор
Маленький демон (2022) ... Unshaven Man
Швидкісний поїзд (2022) ... White Death
Дев'ять ідеальних незнайомців (2021) ... Napoleon Marconi
Кар'єр (2020) ... Chief Moore, продюсер (исполнительный продюсер)
Ножі наголо (2019) ... Walt Thrombey
The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts (2019) ... Don McGahn
Маленька барабанщиця (2018) ... Martin Kurtz
Довгий шлях додому (2018) ... Stanton

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Шеннона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Шеннона

Написати коментар...
Написати коментар...