Майкл ШеннонMichael Shannon

Майкл Шеннон / Michael Shannon
Народився 7 серпня 1974; Лексінгтон, Кентуккі, США
Зріст: 191 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Майкла Шеннона

Дев'ять ідеальних незнайомців (2021) ... Napoleon Marconi
Кар'єр (2020) ... Chief Moore, продюсер (исполнительный продюсер)
Ножі наголо (2019) ... Walt Thrombey
The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts (2019) ... Don McGahn
Маленька барабанщиця (2018) ... Martin Kurtz
Довгий шлях додому (2018) ... Stanton
Local H - Innocents (2018) ... Ray
451 градус за Фаренгейтом (2018) ... Captain Beatty
Ніби уві сні (2018) ... Edward

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Шеннона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Шеннона

Написати коментар...
Написати коментар...