Бенедикт Камбербетч та подорожі мультивсесвітом в новому фрагменті екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля»

16 травня 2022,  17:10 | Новини фільмів

Ексклюзивний фрагмент супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» показує, як Доктор Стрендж подорожує крізь різні всесвіти з новою супергероїнею MCU Амерікою Чавес.

Під час подій свого другого сольника Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) познайомиться з юною супергероїнею з іншого всесвіту, яку звати Амеріка Чавес (Сочіл Гомес). У коміксах вона відома як Міс Америка і має здатність відкривати портали між всесвітами, що вона й демонструє в новій сцені.

Повідомляється, що суперсили Амеріки сильно вразять Стренджа, який уже встиг побачити чимало чудес за свою магічну кар'єру, тому не дивно, що після стрибків з Амерікою різними всесвітами, де матерія набуває найдивовижніших кольорів та форм, він виглядає в даному фрагменті досить шокованим.

Амеріка зіграє ключову роль у новій пригоді Стренджа, де з мультивсесвітом також зіштовхнуться Ванда Максімофф/Багряна відьма (Елізабет Олсен) та Вонг (Бенедикт Вонг).

У зв'язку з війною українська прем'єра супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», який зняв режисер знаменитої трилогії «Людина-павук» Сем Реймі, переїхала з травня на 16 червня. Чекаємо з нетерпінням!

Читайте також: 16 цікавих фактів про новий супергеройський блокбастер від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

1260 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: