Вийшов перший трейлер міні-серіалу «Любов і смерть» з зіркою Marvel Елізабет Олсен

23 лютого 2023,  22:19 | Новини серіалів

Наступною роботою після минулорічного супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для акторки Елізабет Олсен стане міні-серіал «Любов і смерть» від платформи HBO Max.

Серіал «Любов і смерть» буде кримінальною драмою, заснованою на реальних подіях, яку зняла режисерка Леслі Лінка Глеттер. У ньому Елізабет Олсен втілить 30-річну американку на ім'я Кенді Монтгомері. У Кенді та її подруги Бетті Гор багато спільного: вони обидві співають у церковному хорі, їхні дочки – найкращі подруги, а чоловіки працюють у Кремнієвій долині. Але за фасадом ідеального життя ховаються страшні таємниці, і незабаром хтось із них візьме до рук сокиру.

Невеличкий спойлер: сокиру візьме до рук Кенді, яку в 1980 році звинуватили у вбивстві Бетті, яка викрила, що Кенді була коханкою її чоловіка, проте після гучного судового процесу, де Кенді заявила, що це Бетті на неї напала, а вона тільки захищалася, присяжні її виправдали.

Чоловіка Кенді Пета Монтгомері зіграє Патрік Ф'юджит, тоді як Бетті Гор та її чоловіка Аллана Гора втілять Джессі Племонс та Лілі Рейб.

Також у новому гостросюжетному серіалі від HBO Max з'явиться зірка супергеройського серіалу від Marvel «Джессіка Джонс» Крістен Ріттер. Тож це буде перший раз, коли Ванда Максімофф/Багряна відьма зустрінеться з Джессікою Джонс.

Прем'єра міні-серіалу «Любов і смерть» планується 27 квітня.

1146 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: