Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Сем РейміSam Raimi

Сем Реймі / Sam Raimi
Повне ім'я: Samuel Marshall Raimi
Народився 23 жовтня 1959
Зріст: 180 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Сема Реймі

65 (2023) ... продюсер
Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля (2022) ... режисер
Нічні щоденники (2021) ... продюсер (продюсер)
Не дихай 2 (2021) ... продюсер
Нечестивий (2021) ... продюсер
A Fandemic: 50 Fans Celebrate 50 Years of Cinema (2021) ... сценарист (персонажи)
Umma (2021) ... продюсер
Прокляття (2020) ... продюсер
Хижаки (2019) ... продюсер (продюсер)
The Worst Planet on Earth (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сема Реймі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сема Реймі

Написати коментар...
Написати коментар...