«Дивні дива»: вийшов трейлер 4 сезону хітового серіалу від Netflix

12 квітня 2022,  20:01 | Новини серіалів

«Час настав. Побачимося на іншому боці». З такими словами стримінгова платформа Netflix поділилася сьогодні повноцінним трейлером 4-го сезону свого хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» («Stranger Things»).

Творці серіалу, брати Метт Даффер і Росс Даффер, у минулих інтерв'ю дражнили глядачів тим, що новий сезон «Дивних див» буде найстрашнішим з усіх, і трейлер підтверджує, що вони не жартували.

У майбутніх серіях Одинадцять (Міллі Боббі Браун), яка втратила свої сили, тепер намагається жити нормальним життям, але ми знаємо, що це ненадовго. Коли наближається війна зі злими силами, до неї звертається по допомогу (якщо це можна так назвати) доктор Сем Овенс (Пол Райзер). Він каже у трейлері:

Йде війна. Боюся, що твої друзі в Говкінсі знаходяться в епіцентрі шторму. Без тебе нам не виграти цю війну.

У Говкінсі Макс (Седі Сінк) тяжко переживає смерть Біллі (Дейкер Монтгомері), і в місті продовжують траплятися дуже дивні речі. Наприклад, той монстр, який з'являється наприкінці трейлера. Невже це Біллі (так, є така теорія)?

Тим часом, наш улюблений Джим Гоппер (Девід Гарбор), якого Одинадцять вважає мертвим, намагається вижити десь у російській в'язниці.

Також Netflix повідомили, що майбутній сезон буде розділено на дві частини, і прем'єра першої частини 4 сезону серіалу «Дивні дива» відбудеться 27 травня. Його другу частину не доведеться чекати довго вона вийде 1 липня.

1132 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: