У фінальному сезоні «Дивних див» з'явиться Сара Коннор

24 червня 2023,  21:56 | Кастінг

До касту п'ятого сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» приєдналася зірка франшизи «Термінатор» Лінда Гемілтон, вона ж Сара Коннор.

У фінальних серіях «Дивних див» наші улюблені персонажі, що вже не раз рятували світ, зіштовхнуться з новою героїнею, яку втілить Гемілтон, як повідомила стримінгова платформа Netflix у своїх соцмережах під час конвенції TUDUM.

Яку роль вона зіграє та з ким саме з жителів містечка Говкінс перетнеться шлях її героїні, поки що творці серіалу тримають в таємниці, але відомо, що зірка «Термінатора» є великою шанувальницею «Дивних див».

Востаннє її в ролі Сари Коннор можна було побачити у кінотеатрах у пригодницькому екшені «Термінатор: Фатум», що вийшов у 2019 році. Зараз вона грає ключову героїню у науково-фантастичному серіалі «Постоялець з космосу».

У фінальному сезоні наші герої знову зіштовхнуться з Догоридриґом, а також нас чекає багато відкриттів, як обіцяють творці серіалу брати Метт Даффер та Росс Даффер. А ви чекаєте заключні серії «Дивних див»? Пишіть у коментарях.

749 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: