Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Метт ДафферMatt Duffer

50%
0
50%
0

Фільмографія Метта Даффера

FilmToons Logic (2021) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)
Дивні дива (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (телепьеса)
Сосни (2015) ... продюсер (исполнительный сопродюсер), сценарист
Зачаївшись (2014) ... режисер, сценарист
Судно (2012) ... сценарист
Road to Moloch (2009) ... сценарист
Відео з участю Метта Даффера
Зображення Метта Даффера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Метта Даффера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Метта Даффера

Написати коментар...
Написати коментар...