Нарешті дочекалися: серіал «Дивні дива» тепер на Netflix з українським дубляжем

11 серпня 2022,  16:17 | Новини серіалів

Якщо вам потрібен був знак, щоб нарешті подивитися культовий науково-фантастичний серіал «Дивні дива», який одразу після своєї прем'єри став всесвітнім феноменом, то ось він платформа Netflix зробила до нього український дубляж.

Серіал «Дивні дива» розповідає про пригоди юних друзів Майка, Дастіна, Лукаса та Вілла, які живуть у 80-х роках в невеличкому американському містечку Говкінс. Там ніколи не траплялося нічого дивного, аж поки таємна урядова лабораторія не відкрила портал у темний світ, звідки полізли монстри. Вони викрали Вілла, і Майк, Дастін та Лукас, разом зі своєю новою подругою Одинадцять, що втекла з тієї лабораторії і володіє телекінезом, ведуть своє рослідування і намагаються повернути Вілла додому.

Цього літа на Netflix вийшов 4-й сезон серіалу «Дивні дива», який розбили на дві частини, і він знову побив рекорди на платформі, підтвердивши свій хітовий статус. Під час прем'єри фінальних серій нового сезону платформа взагалі не витримала ажіотажу глядачів і деякий час не працювала.

В майбутньому герої Говкінса повернуться у 5-му сезоні з новими пригодами.

Читайте також: ТОП-10 найпопулярніших фільмів та серіалів початку літа.

6090 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: