Одинадцять проти дракона в українському трейлері фентезі «Діва проти біди»

23 лютого 2024,  21:00 | Новини фільмів

Нарешті вийшов повноцінний трейлер очікуваного пригодницького фентезі «Діва проти біди», де головну роль виконає зірка серіалу «Дивні дива» Міллі Боббі Браун.

У стрічці «Діва проти біди» виконавиці ролі Одинадцять (або просто Од) у хітовому серіалі «Дивні дива» доведеться боротися не з демогоргонами, а з вогнедишним драконом. Браун втілить тут молоду дівчину, яку приносять в жертву кровожерливому дракону і яка незабаром розуміє, що ніхто не прийде їй на допомогу, тож вона повинна врятувати себе сама.

Головну героїню цього фентезі від платформи Netflix зватимуть принцеса Елоді, яка, як показує трейлер, збирається заміж за свого прекрасного принца. І саме цей принц разом зі своєю родиною віддає її на поталу дракону.

Роль цього принца-лиходія зіграє зірка фільмів «Світ Юрського періоду», «З любов'ю, Саймон» та «Асоціальна мережа» Нік Робінсон

Також компанію Браун та Робінсону у кадрі складуть видатні актори Робін РайтДиво-жінка», «Картковий будинок»), Анджела БассеттЧорна пантера», «Пороховий коктейль») та Рей ВінстонЧорна вдова», «Відступники»).

На платформі Netflix стрічка «Діва проти біди», яку продюсує Браун, вийде 8 березня. Режисером цього фентезі виступає Хуан Карлос Фреснадільо.

712 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: