Шокуюче перевтілення Брендана Фрейзера для фільму «Кит» Даррена Аронофскі

5 вересня 2022,  19:47 | Новини фільмів

Перший кадр стрічки «Кит», яку зняв відомий американський кінорежисер Даррен Аронофскі, представляє її головного героя у втіленні актора Брендана Фрейзера. І ви навряд чи зможете впізнати зірку «Мумії» у цьому образі.

Фільм «Кит» є психологічною драмою, сюжет якої заснований на однойменній п'єсі драматурга Семюела Д. Гантера. У ньому Фрейзер втілює Чарлі, чоловіка середніх років, який важить 600 фунтів, тобто 272 кілограма.

Чарлі намагається налагодити стосунки зі своєю сімнадцятирічною дочкою. Вони перестали спілкуватися після того, як Чарлі покинув сім'ю заради коханого-гея, який згодом помер. Депресія Чарлі призвела до того, що він почав переїдати через біль і почуття провини і набрав величезну вагу.

Роль доньки Чарлі виконає зірка хітового науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» Седі Сінк. Її героїню звати Еллі, і ви можете побачити її на кадрі нижче.

Зараз Фрейзер, Аронофскі та Сінк знаходяться у Венеції, де відбулася світова прем'єра драми «Кит», після якої тривали 6-хвилинні овації, що зворушили Фрейзера до сліз. Критики високо оцінили перевтілення актора і називають цю роль його тріумфальним поверненням у велике кіно.

Стрічка Аронофскі представлена у Венеції в рамках конкурсної програми і змагається за «Золотого лева», найпрестижішу нагороду Венеційського кінофестивалю.

Американська прем'єра «Кита» відбудеться 11 вересня в рамках Міжнародного кінофестивалю у Торонто, де Фрейзер отримає нагороду за вклад у кінематограф.

1172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: