Анджела БассеттAngela Bassett

Анджела Бассетт / Angela Bassett
Народилася 16 серпня 1958; Нью-Йорк, США
Зріст: 163 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Анджели Бассетт

Місія неможлива 7 (2021) ... Erika Sloane
Пороховий коктейль (2021) ... Anna May
Душа (2020) ... Dorothea
911: Самотня зірка (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Завершення (2019) ... Ramonda
Attorneys at Love (2019) ... рассказчик
Бамблбі (2018) ... Shatter
Місія неможлива: Фолаут (2018) ... Erika Sloane
Чорна Пантера (2018) ... Ramonda
911 служба порятунку (2018) ... Athena Grant

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Анджели Бассетт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Анджели Бассетт

Написати коментар...
Написати коментар...