Реге Пейдж зіграє у фільмі братів Руссо з Крісом Евансом та Раяном Гослінгом

5 березня 2021,  18:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Бріджертони» Реге Пейдж продовжує отримувати ролі в очікуваних фільмах, і його наступним проектом стане блокбастер від Netflix під назвою «The Gray Man» («Сірий чоловік»), який знімуть режисери Ентоні та Джо Руссо.

31-річний актор, відомий завдяки ролі Саймона Бассета в хітовому серіалі «Бріджертони», приєднався до акторського складу фільму «The Gray Man» братів Руссо, повідомив у середу сайт Deadline.

Головних героїв екшен-трилера «The Gray Man», який буде екранізацією дебютного роману Марка Гріні, втілять Раян Гослінг та Кріс Еванс. Гослінг зіграє колишнього оперативного агента ЦРУ Курта Джентрі, на якого буде полювати по всьому світу його давній колега Ллойд Гансен у втіленні Еванса.

Також в майбутньому фільмі від режисерів блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення» зніметься актриса Ана де Армас, колега Гослінга по оскароносній фантастиці «Той, хто біжить по лезу 2049» і колега Еванса по детективу «Ножі наголо».

Компанію їм складуть Біллі Боб ТорнтонПоганий Санта 2»), Елфрі ВудардКороль Лев»), Вагнер МоураНарко»), Джессіка ГенвікГра престолів»), ДханушНеймовірні пригоди Факіра») та Джулія БаттерзОдного разу в... Голлівуді»).

«The Gray Man» буде першим розділом в шпигунській франшизі Netflix і братів Руссо, які збираються побудувати навколо цього фільму цілий кіновсесвіт.

Раніше Пейдж отримав роль в екранізації популярної відеогри «Dungeons & Dragons», де також зіграють актори Кріс Пайн та Мішель Родрігес.

1289 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: