Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Елфрі ВудардAlfre Woodard

Елфрі Вудард / Alfre Woodard
Народилася 8 листопада 1952; Талса, Оклахома, США
Зріст: 161 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Елфрі Вудард

Salem's Lot (2022) ... Dr. Cody
Сірий чоловік (2022) ... Maurice Cahill
Мій тато (2021) ... Marian
Бачити (2019) ... Paris
Король Лев (2019) ... Sarabi
The Investigation: A Search for the Truth in Ten Acts (2019) ... Hope Hicks
Свята Джуді (2018) ... Judge Benton
Палаючі піски (2017) ... Professor Hughes
Лемоні Снікет: 33 нещастя (2017) ... Aunt Josephine
Juanita (2017) ... Juanita

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Елфрі Вудард. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Елфрі Вудард

Написати коментар...
Написати коментар...