«Цитадель»: вийшов новий трейлер серіалу братів Руссо за участю зірки «Гри престолів»

19 квітня 2023,  18:50 | Новини серіалів

Зірка хітового фентезі «Гра престолів» Річард Медден об'єднується з зіркою «Бази Квантіко» Пріянкою Чопрою Джонас, щоб врятувати світ у шпигунському міні-серіалі «Цитадель» від стримінгової платформи Prime Video.

Наповнений екшеном та шпигунськими таємницями серіал від Amazon розповідає про всесвітнє шпигунське агентство «Цитадель», яке впало, а пам’ять його агентів була стерта. Тепер у порожнечі повстає могутній синдикат «Мантікора». Чи зможуть агенти «Цитаделі» згадати своє минуле і знайти сили дати відсіч?

Режисерами і продюсерами «Цитаделі» виступають брати Ентоні та Джо Руссо, які зняли хітові блокбастери «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення». Минулого року вони також продюсували оскароносний хіт «Все завжди і водночас» і виступили режисерами пригодницького екшену «Сіра людина» за участю Раяна Ґослінга, Кріса Еванса та Ани де Армас.

Медден здобув всесвітню славу завдяки ролі Робба Старка у культовому серіалі «Гра престолів», а також він зіграв принца у діснеївському фільмі «Попелюшка» та втілив Ікаріса у супергеройському екшені від Marvel «Вічні».

Прем'єра серіалу «Цитадель» з Медденом і Чопрою відбудеться 28 квітня.

944 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: