Новий концепт-арт фільму «Вічні» показує целестіала на тлі космосу

6 травня 2020,  16:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Богоподібні істоти целестіали повернуться на великі екрани в супергеройському екшені «Вічні», і його новий концепт-арт представляє купний план одного з них.

Ми вже стикалися з целестіалами в фільмах про Вартових Галактики, зокрема їхня друга пригода представила нам целестіала Его (Курт Рассел), батька Пітера Квілла (Кріс Претт), який був планетою, здатною приймати людську форму, і сценаристи Marvel Studios збираються й далі знайомити нас з незвичайними представниками цієї раси.

Наприклад, целестіали з'являться у фільмі «Вічні», який представить нову супергеройську команду у втіленні Анджеліни Джолі, Сальми Гайєк, Річарда Меддена, Кумейла Нанджіані і Джемми Чан.

На офіційному концепт-арті «Вічних» целестіал абсолютно не схожий на Его чи на людину на його обличчі на місці очей і носа знаходяться чотири отвори, що випромінюють світло. Він позує у відкритому космосі, так що цілком можливо, що це його скафандр чи тільки одна з форм, які він може приймати.

Загалом, целестіали залишаються однією з головних загадок майбутньої адаптації коміксів Marvel, чий сюжет, як і раніше, тримається в суворій таємниці.

Зате ви вже можете побачити, як зірковий каст «Вічних» буде виглядати в своїх різнокольорових супергеройських костюмах, на фотографії нижче.

Режисером кінострічки виступає Хлоя Чжао.

У зв'язку зі світовою пандемією, викликаною коронавірусом, прем'єра фільму «Вічні» переїхала з осені цього року на 11 лютого 2021 року.

20645 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: