«Вічні»: перший погляд на Джемму Чан в образі Серсі на зйомках в Лондоні

3 жовтня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського фільму «Вічні» від Marvel Studios тривають у столиці Великої Британії, і на цей раз в об'єктив папараці потрапила актриса Джемма Чан.

У понеділок, 30 вересня, британський таблоїд Daiy Mail поділився парою нових фотографій зі зйомок супергеройського екшену «Вічні» на вулицях Лондона, які показують Джемму Чан в образі Серсі.

Серсі є однією з Вічних, раси безсмертних істот, які багато тисячолітть живуть на Землі. У фільмі, як і в коміксах, у неї буде зелений суперкостюм, як розкрив концепт-арт з конвенції D23, і хоча на знімках від папараці вона постає в повсякденному одязі, її любов до зеленого простежується в зеленому плащі та зеленому візерунку на светрі.

Фотографії підтверджують, що частина подій фільму відбуватиметься в наш час, оскільки в руках у Серсі знаходиться смартфон, яким вона щось фотографує, і сучасна чашка кави на винос.

36-річна британська актриса вже з'являлася в проектах Marvel Studios цієї весни вона зіграла іншопланетянку з роду кріі Мінн-Ерву в супергеройському екшені «Капітан Марвел».

Ви також могли бачити Чан у фільмах «Трансформери 5: Останній лицар», «Шалені багатії» і «Марія – королева Шотландії».

В український прокат екшен «Вічні», де компанію Чан складуть Анджеліна Джолі, Річард Медден і Сальма Гайєк, прибуде 5 листопада 2020 року.

3157 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: