Пенелопа Крус, Едгар Рамірес і Ана де Армас зіграють у фільмі Олів'є Ассайаса «Осина мережа»

23 квітня 2019,  03:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки 2 сезону «Американської історії злочинів» Пенелопа Крус та Едгар Рамірес возз'єднаються в новому трилері Олів'є Ассайаса «Осина мережа».

Трилер «Осина мережа» («Wasp Network») розповість історію п'яти кубинських політичних в'язнів, яких правоохоронні органи США посадили у в'язницю в кінці 1990-х за звинуваченням у шпигунстві та вбивстві.

Разом з Крус і Раміресом у фільмі зіграють зірка фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ана де Армас, зірка серіалу «Моцарт в джунглях» Гаель Гарсіа Берналь, Адріа Архона з «Тихоокеанського рубіжу 2» та Вагнер Моура, відомий завдяки ролі Пабло Ескобара в серіалі «Нарко».

Історію кубинських політичних в'язнів екранізує французький режисер і сценарист Олів'є Ассайас, найбільш відомий завдяки картинам «Зільс-Марія» та «Персональний покупець».

Минулого року Крус та Рамірес втілили сестру і брата Донателлу й Джанні Версаче, які заснували знаменитий модний дім, в серіалі «Американська історія злочинів». За свою гру обидва актори отримали по номінації на премії «Золотий глобус» та «Еммі».

Прем'єра фільму «Осина мережа», чий тизер-постер з іменами акторів ви знайдете нижче, очікується в 2020 році.

2779 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: