Гаель Гарсія БернальGael García Bernal

Гаель Гарсія Берналь / Gael García Bernal
Повне ім'я: Gael García Bernal
Народився 30 листопада 1978; Гвадалахара, Халіско, Мексика
Зріст: 170 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Гаеля Гарсії Берналя

Майя та три воїни (2021) ... Daggers
Час (2021) ... актор
Birders (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Осина мережа (2019) ... Gerardo Hernandez
История о дві кухні (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Chicuarotes (2019) ... режисер, продюсер
Мати (2019) ... актор
Звинувачена (2018) ... Mario Elmo
Тут, на Землі (2018) ... El Pájaro

Біографія Гаеля Гарсії Берналя

Гаель Гарсія Берналь народився 30 листопада 1978-го року в Гуадалахарі, Мексика. Мати - Патриція Берналь - акторка, у минулому модель; батько - Хосе Анхель Гарсія - актор і режисер. Батьки Гаеля розлучені. У Гаеля також є два молодших брати й сестра.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гаеля Гарсії Берналя. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гаеля Гарсії Берналя

Написати коментар...
Написати коментар...