Гаель Гарсіа Берналь грає відомого квір-реслера у трейлері байопіка «Кассандро»

29 серпня 2023,  16:42 | Новини фільмів

Вийшов трейлер біографічної драми «Кассандро», де відомий мексиканський актор Гаель Гарсіа Берналь, який прославився завдяки ролі молодого Че Гевари у «Щоденниках мотоцикліста», зануриться у світ луча лібре і втілить квір-реслера.

Події стрічки розгортаються на початку 1980-х років. Гей-реслер Сауль Армендаріз живе в Ель-Пасо, штат Техас, і регулярно перетинає кордон з містом Сьюдад-Хуарес, що знаходиться у Мексиці, щоб взяти участь у змаганнях з боротьби луча лібре. Він виступає під псевдонімом Ель Топо, доки не зустрічає свою нову тренерку Сабріну, яка пропонує йому змагатися в образі дреґ, що призведе до його нової ідентичності та шаленого успіху як Кассандро.

Режисером байопіка, світова прем'єра якого відбулася на початку року в рамках кінофестиваля «Санденс», виступає Роджер Росс Вільямс. Роль Сабріни виконає Роберта Коліндрес, також компанію їм з Берналем складе Bad Bunny.

Минулого року Берналь втілив вовкулаку з коміксів Marvel у стрічці «Нічний перевертень». Цього року він зіграв у екшен-трилері «Мати» з Дженніфер Лопес у головній ролі, який вийшов на стримінговій платформі Netflix.

Онлайн-прем'єра фільму «Кассандро» очікується 22 вересня.

462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: