Олів'є АссайасOlivier Assayas

Олів'є Ассайас / Olivier Assayas
Народився 25 січня 1955; Париж, Франція
50%
0
50%
0

Фільмографія Олів'є Ассайаса

Осина мережа (2019) ... режисер, сценарист
Подвійні життя (2018) ... режисер, сценарист
Засновано на реальних подіях (2017) ... сценарист
French Directors' Touch (2017) ... актор
Персональний покупець (2016) ... режисер, сценарист
Зільс-Марія (2014) ... режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Олів'є Ассайаса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Олів'є Ассайаса

Написати коментар...
Написати коментар...