Едгар РаміресEdgar Ramírez

Едгар Рамірес / Edgar Ramírez
Народився 25 березня 1977; Каракас, Венесуела
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Едгара Раміреса

355 (2022) ... актор
Круїз у джунглях (2021) ... Aguirre
День «так» (2021) ... Carlos Torres
Відіграти назад (2020) ... Detective Joe Mendoza
Останні дні американської злочинності (2020) ... Graham Bricke
Опір (2020) ... Sigmund
Осина мережа (2019) ... Rene Gonzalez
Спокій (2018) ... Vincent
Відпустка (2018) ... Kevin Rivera
Inside Look: The Assassination of Gianni Versace, American Crime Story (2017) ... Gianni Versace

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Едгара Раміреса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Едгара Раміреса

Написати коментар...
Написати коментар...