Джемі Лі КертісJamie Lee Curtis

Джемі Лі Кертіс / Jamie Lee Curtis
Народилася 22 листопада 1958
Зріст: 169 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джемі Лі Кертіс

Хелловін закінчується (2021) ... Laurie Strode, продюсер (исполнительный продюсер)
Хелловін вбиває (2020) ... Laurie Strode, продюсер (исполнительный продюсер)
Ножі наголо (2019) ... Linda Drysdale
HRC Americans for the Equality Act Awareness Campaign (2019) ... актриса
The Pages (2018) ... Rachel
Хелловін (2018) ... Laurie Strode, продюсер (исполнительный продюсер)
Королеви крику (2015) ... Dean Cathy Munsch

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джемі Лі Кертіс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джемі Лі Кертіс

Написати коментар...
Написати коментар...