Новини, в яких згадується Едгар Рамірес

Рецензія на фільм «Круїз у джунглях»
Весела амазонська пригода Двейна Джонсона та Емілі Блант
8 серпня 2021,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Велична річка Амазонка, яка протікає джунглями Південної Америки, і в нашому 21 столітті, столітті глобалізації та передових технологій, залишається одним з найбільш диких та загадкових місць на нашій планеті. Її басейн займає територію понад 7 000 000 км², і багато століть відважні й амбітні мандрівники вирушали туди, щоб дізнатися секрети Амазонки і знайти її приховані скарби. А, згідно зі студією Disney, її головним скарбом є міфічне дерево, чиї прекрасні квіти мають здатність зцілювати людей від усіх хвороб. І в своєму новому пригодницькому фільмі «Круїз у джунглях» студія Disney відправляє на пошуки цього магічного дерева Двейна Джонсона і Емілі Блант. Що може піти не так...

Читати далі...
11 лютого 2021,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до несамовитих веселощів? Актриса Дженніфер Гарнер епічно вривається в свій рідний жанр комедії в офіційному трейлері сімейного фільму «День "так"», яким поділився стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
30 жовтня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов довгоочікуваний український трейлер шпигунського екшену «355», в якому знялися дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн, лауреатки премії «Оскар» Пенелопа Крус і Люпіта Ніонго та зірка супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Себастіан Стен.

Читати далі...
24 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні справи неможливо приховати. Канал HBO опублікував офіційний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Відіграти назад», який розкриває, що його прем'єра відбудеться 25 жовтня.

Читати далі...
29 травня 2020,  22:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що вже вступили в силу деякі послаблення карантину, у червні в Україні навряд чи запрацюють кінотеатри, тому ми підготували для вас добірку з п'яти нових фільмів різних жанрів, які ви зможете подивитися вдома завдяки стримінговим платформам.

Читати далі...
20 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix доводить, що у неї в запасі ще є маса фільмів, поділившись трейлером кримінального бойовика «Останні дні американської злочинності» з Едгаром Раміресом в головній ролі.

Читати далі...
10 березня 2020,  15:28 | Новини фільмів

Двейн Джонсон щойно представив другий трейлер пригодницького фільму «Круїз у джунглях» від студії Disney, і ви вже можете подивитися його з українським перекладом.

Фільм, який зняв режисер Жауме Кольет-Серра, був натхненний однойменним атракціоном парку Disneyland. Він покаже захоплюючу подорож по небезпечній Амазонці в компанії капітана човна Френка (Джонсон), відважної дослідниці Лілі (Емілі Блант) та її брата МакГрегора (Джек Вайтхолл). Вони відправляються в доленосну експедицію, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними цілющими властивостями. І на шляху до нього на цю трійцю чекає маса випробувань.

Головного лиходія цієї історії втілює Едгар Рамірес. Українська прем'єра фільму «Круїз у джунглях» відбудеться в середині літа, 23 липня.

24 лютого 2020,  16:00 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Джессі Айзенберг втілює молодого актора Марселя Марсо в біографічній драмі «Опір», яку написав і зняв венесуельський кінематографіст Хонатан Якубович.

До того як він став відомим мімом Марселем Марсо, він був Марселем Манжелем, єврейським актором-початківцем, який приєднався до французького Опору, щоб врятувати життя тисячі сиріт від нацистів під час Другої світової війни. Будучи молодим хлопцем, який росте в окупованій нацистами Європі, Марсель не має наміру втягуватися у війну він наслідує Чарлі Чапліна в бурлескних клубах, малює декорації для своїх п'єс і протидіє своєму впертому батькові. Але його життя перевертається, коли його вербують у французький Опір, а його акторська майстерність проходить випробування під час навчання єврейських дітей-сиріт виживанню в страхітливій реальності Голокосту.

Разом з Айзенбергом у фільмі Якубовича зіграють актори Ед Гарріс, Едгар Рамірес, Клеманс Поезі та Маттіас Швайгхефер. Світова прем'єра байопіку «Опір» відбудеться у березні на кінофестивалі в Маямі.

2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  19:18 | Новини фільмів

Шанувальники Двейна Джонсона та Емілі Блант, тримайтеся, на вас чекає незабутня подорож по річці Амазонці в новому пригодницькому фільмі від Disney «Круїз по джунглях», чий трейлер вийшов сьогодні.

В кінокартині режисера Жауме Кольєт-Серри, створення якої надихнув однойменний атракціон з парку розваг «Діснейленд», Джонсон грає харизматичного капітана річкового човна Френка, а Блант втілює відважну дослідницю Лілі, яка наймає Френка, щоб він відвіз їх з братом (Джек Вайтхолл) в небезпечну експедицію, метою якої є міфічне дерево, здатне зцілити смертельно хвору людину.

Прем'єра фільму «Круїз по джунглях», де компанію Джонсону, Блант і Вайтхоллу складуть Едгар Рамірес, Джессі Племонс і Пол Джаматті, очікується в липні 2020 року.

23 квітня 2019,  03:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки 2 сезону «Американської історії злочинів» Пенелопа Крус та Едгар Рамірес возз'єднаються в новому трилері Олів'є Ассайаса «Осина мережа».

Читати далі...
19 жовтня 2018,  22:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився невеликим тизером нового діснеївського фільму «Круїз по джунглях», який розкриває його офіційний логотип і нову дату прем'єри.

Читати далі...
2 вересня 2018,  02:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках нової диснеївської картини «Круїз по джунглях» актор Двейн Джонсон подружився з британським коміком Джеком Вайтхоллом та гігантською анакондою.

Читати далі...
1 серпня 2018,  00:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney повідомила про початок знімального процесу свого наступного проекту «Круїз по джунглях», поділившись кумедним відео зі знімального майданчика, де з'являються виконавці головних ролей Двейн Джонсон та Емілі Блант.

Читати далі...