Новини серіалів про

22 жовтня 2022,  07:33 | Новини серіалів

У фінальній серії першого сезону супергеройського серіалу «Жінка-Галк: Адвокатка» було багато божевільних моментів, проте найбільш неочікуваним з них стало прибуття Брюса Беннера/Галка в компанії... свого сина Скаара.

Читати далі...
14 серпня 2022,  09:05 | Новини серіалів

Дженніфер Волтерс та її кузен Брюс Беннер потрапляють в аварію, що змінить їхні життя, в новому фрагменті супергеройського серіалу від Marvel «Жінка-Халк».

Читати далі...
16 жовтня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Г'ю Джекман, але ми, здається, знайшли ідеального кандидата на роль Росомахи у майбутніх фільмах MCU Карла Урбана з хітового супергеройського серіалу «Хлопаки». І новий фан-арт з його участю вас теж в цьому переконає.

Читати далі...
30 березня 2020,  18:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на трагічну долю Залізної людини у фільмі «Месники: Завершення», Роберт Дауні мол. не збирається остаточно прощатися зі своїм супергероєм і знову примірить образ Тоні Старка в мультсеріалі «Що, якби...?», де на нього чекає зустріч з Грандмайстром.

Читати далі...
11 листопада 2019,  16:58 | Новини серіалів

Зірка фільмів «Парк Юрського періоду» і «Тор: Рагнарок» Джефф Голдблюм відправляється пізнавати світ в трейлері документального серіалу «Світ по Голдблюму».

У своєму серіалі Голдблюм відсуває завісу над об'єктами нашого життя, про які, як ми вважаємо, ми знаємо все, відкриваючи світ дивовижних зв'язків, захоплюючої науки і цілого ряду великих ідей. Наприклад, в перших серіях актор буде розслідувати мультимільярдну індустрію кросівок і розповість про... морозиво.

Прем'єра серіалу «Світ по Голдблюму» відбудеться 12 листопада на Disney+.