Зірка «Хлопаків» Карл Урбан стає Росомахою на новому епічному фан-арті

16 жовтня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пробач, Г'ю Джекман, але ми, здається, знайшли ідеального кандидата на роль Росомахи у майбутніх фільмах MCU Карла Урбана з хітового супергеройського серіалу «Хлопаки». І новий фан-арт з його участю вас теж в цьому переконає.

У серіалі «Хлопаки» Урбан втілює брутального лінчевальника на ім'я Біллі Бутчер, також відомого як М'ясник, і, не дивлячись на те, що у нього немає ніяких суперздібностей, він безстрашно виступає проти корумпованих супергероїв з Сімки, які вміють літати і стріляти лазерами з очей.

А тепер уявіть, що було б, якби у Бутчера була здатність швидко регенерувати та шість гострих кігтів з надміцного адамантію на додачу. Тут навіть у великого та жахливого Гоумлендера не залишилося б жодного шансу.

Автором фан-арту, на якому Урбан/Бутчер постає в образі культового антигероя Росомахи, виступає австралійський діджитал-художник з ніком Mizuri.

Як вам актор в такому образі? Діліться своїми враженнями в коментарях.

До речі, Урбан вже з'являвся в супергеройських блокбастерах Marvel Studios — у 2017 році він зіграв асгардійського воїна Скурджа у фільмі «Тор: Рагнарок».

6784 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: