Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Г'ю ДжекманHugh Jackman

Г'ю Джекман / Hugh Jackman
Повне ім'я: Hugh Michael Jackman
Народився 12 жовтня 1968; Сідней, Австралія
Зріст: 188 см
Освіта: технологічний університет Сіднея, факультет журналістики; театральні курси «The Journey» в акторському центрі в Саррей-Хіллз в Сіднеї
76%
16
24%
5

Фільмографія Г'ю Джекмана

Ремінісценція (2021) ... Nick Bannister
Princess Bride (2020) ... Prince Humperdinck
The Princess Bride (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... Humperdinck
Погана освіта (2019) ... Frank Tassone
Activate: глобальний громадянський рух (2019) ... актор
Містер Лінк: Загублена ланка еволюції (2019) ... Sir Lionel Frost
Лідер перегонів (2018) ... Gary Hart
Молоді хулігани (2018) ... актор
Данді: Син легенди повертається додому (2018) ... The Prime Minister
Найвеличніший шоумен (2017) ... P.T. Barnum

Біографія Г'ю Джекмана

Обговорення на форумі

Привет_) Начнем с этого...
Посл.: Yuppi, 3 месяці тому

326 

Обговорення Г'ю Джекмана

Написати коментар...
Написати коментар...