Г'ю ДжекманHugh Jackman

Г'ю Джекман / Hugh Jackman
Повне ім'я: Hugh Michael Jackman
Народився 12 жовтня 1968; Сідней, Австралія
Зріст: 188 см
Освіта: технологічний університет Сіднея, факультет журналістики; театральні курси «The Journey» в акторському центрі в Саррей-Хіллз в Сіднеї
76%
16
24%
5

Фільмографія Г'ю Джекмана

Дедпул 3 (2024) ... Wolverine
Син (2022) ... Peter, продюсер (исполнительный продюсер)
Ремінісценція (2021) ... Nick Bannister
Princess Bride (2020) ... Prince Humperdinck
The Princess Bride (міні-серіал 2020 - ...) (2020) ... Humperdinck
Погана освіта (2019) ... Frank Tassone
Activate: глобальний громадянський рух (2019) ... актор
Містер Лінк: Загублена ланка еволюції (2019) ... Sir Lionel Frost
Лідер перегонів (2018) ... Gary Hart

Біографія Г'ю Джекмана

Обговорення на форумі

Привет_) Начнем с этого...
Посл.: Yuppi, 7 месяців тому

326 

Обговорення Г'ю Джекмана

Написати коментар...
Написати коментар...