Г'ю ДжекманHugh Jackman

Г'ю Джекман / Hugh Jackman
Повне ім'я: Hugh Michael Jackman
Народився 12 жовтня 1968; Сідней, Австралія
Зріст: 188 см
Освіта: технологічний університет Сіднея, факультет журналістики; театральні курси «The Journey» в акторському центрі в Саррей-Хіллз в Сіднеї
76%
16
24%
5

Фільмографія Г'ю Джекмана

Спогад (2021) ... Nick Bannister
Princess Bride (2020) ... Prince Humperdinck
The Princess Bride(мини–сериал2020 – ...) (2020) ... Humperdinck
Погана освіта (2019) ... Frank Tassone
Activate: глобальное гражданское движение (2019) ... актор
Містер Лінк: Загублена ланка еволюції (2019) ... Sir Lionel Frost
Лідер перегонів (2018) ... Gary Hart
Молоді хулігани (2018) ... актор
Данді: Син легенди повертається додому (2018) ... The Prime Minister
Найвеличніший шоумен (2017) ... P.T. Barnum

Біографія Г'ю Джекмана

Обговорення на форумі

Привет_) Начнем с этого...
Посл.: Zaveduyshiy_vsem, 1 рік тому

326 

Обговорення Г'ю Джекмана

Написати коментар...
Написати коментар...