Карл УрбанKarl Urban

Карл Урбан / Karl Urban
Повне ім'я: Karl-Heinz Urban
Народився 7 червня 1972; Уеллінгтон, Нова Зеландія
Зріст: 185 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Карла Урбана

Sgt. Rock (2019) ... Sgt. Rock
Хлопаки (2019) ... Billy Butcher
Обітниця мовчання (2017) ... Strode
Тор: Рагнарок (2017) ... Skurge
Схильність (2017) ... Danny Gallagher
Дракон Піта (2016) ... Gavin
Стартрек׃ За межами всесвіту (2016) ... Doctor «Bones» McCoy
Краса (2015) ... Consul William Stanley
Лофт (2013) ... Vincent Stevens
Прогулянки з динозаврами (2013) ... Uncle Zack

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Карла Урбана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Карла Урбана

Написати коментар...
Написати коментар...