Новини зіри, в яких згадується Маттео Гарроне

25 жовтня 2018,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк демонструє свій пісенний талант в рекламі нового аромату «The Only One» від Dolce and Gabbana.

Ролик переносить нас в автентичну тратторию в Римі, де Кларк під акомпанемент місцевих музикантів виконує популярну італійську пісню «Quando, Quando, Quando» («Коли, коли, коли»). Незабаром їй починають аплодувати усі відвідувачі тратторії, оскільки вона «The Only One» («Єдина»).

Режисером цього короткометражного мюзиклу виступає відомий італійський кінематографіст Маттео ГарронеГоморра», «Казка казок»).

Наступною роллю Кларк стане романтична комедія «Last Christmas», де компанію їй складе зірка «Простої послуги» Генрі Голдінг.

7 вересня 2017,  15:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з колегою по «Грі престолів» Кітом Герінгтоном Емілія Кларк теж стала обличчям нового аромату від Dolce&Gabbana. У промо-ролику «The One» для жінок, який зняв знаменитий італійський режисер Маттео Гарроне, вона також забуває про проблеми Вестеросу і з головою занурюється в живу атмосферу Неаполя.

Як Герінгтон посміхається і танцює в своєму рекламному ролику для Dolce&Gabbana, дивіться тут.

6 вересня 2017,  14:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Кіт Герінгтон став обличчям аромату «The One» для чоловіків від Dolce&Gabbana і в його рекламі з'явився в незвичному амплуа. Ми всі звикли до його серйозного і завжди насупленого Джона Сноу, а тут він втілює радісного чоловіка, який з головою занурюється в святкову атмосферу італійського базару в Неаполі. Режисером ролика став відомий італійський кінематографіст Маттео Гарроне, володар двох призів Каннського кінофестивалю.

Скоро Герінгтона можна буде побачити в міні-серіалі «Порох» і драмі Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована».