Новини, в яких згадується Маттео Гарроне

Рецензія на фільм «Пригоди Піноккіо»
Казкова одіссея Маттео Гарроне
25 червня 2020,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять років тому знаменитий італійський режисер Маттео Гарроне представив світу свою незвичайну фантасмагорію з Сальмою Гайєк у головній ролі під назвою «Казка казок», але його мрією завжди було зняти історію про дерев'яного хлопчика на ім'я Піноккіо, який втік з дому і відправився в епічну подорож, оскільки режисер зачитувався цією казкою ще з самого дитинства. І так на світ з'явився художній фільм «Пригоди Піноккіо», в якому Гарроне представляє свій неповторний погляд на легендарну казку Карло Коллоді.

Читати далі...
19 червня 2020,  21:20 | Статті

Згадуємо 5 найпопулярніших головних героїв, які підкорюють глядачів з великих та малих екранів у різних втіленнях найдовше — деякі навіть з 1899 року, тобто практично з самого винаходу кінематографа.

Читати далі...
10 червня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 10 червня, в Україні на стрімінгових сервісах Megogo і iTunes відбулася прем'єра фентезійного фільму Маттео Гарроне «Пригоди Піноккіо», заснованого на легендарній казці Карло Коллоді.

Читати далі...
18 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Поки студія Disney все збирається зняти рімейк свого мультфільму «Піноккіо» з Робертом Дауні мол., італійський режисер Маттео Гарроне вже зняв свою версію казки Карло Коллоді про дерев'яного хлопчика.

«Піноккіо» від Гарроне розповість заменитую історію про самотнього теслю Джеппетто (лауреат премії «Оскар» Роберто Беніньї), в чиї руки потрапляє чарівне поліно, і він вирішує витесати з нього справжнього хлопчика на ім'я Піноккіо (Федеріко Ієлапі). Піноккіо виявляється вельми неслухняним і, замість того щоб вчитися, тікає від свого батька і відправляється назустріч пригодам і своїй заповітній мрії стати справжнім хлопчиком.

Нове творіння режисера «Казки казок» вийде на українські екрани навесні, 12 березня. На той же день запланована прем'єра комедії «Мій шпигун».

2 грудня 2019,  23:09 | Новини фільмів

Режисер фільму «Казка казок» Маттео Гарроне представляє свою версію знаменитої казки італійського письменника Карло Коллоді «Піноккіо».

«Піноккіо» розповідає історію тесляра Джеппетто (лауреат премії «Оскар» Роберто Беніньї), який знаходить чарівне поліно і вирішує витесати з нього справжнього хлопчика (Федеріко Ієлапі). Він дає йому ім'я Піноккіо, але дерев'яний хлопчик виявляється таким непосидючим, що незабаром тікає з дому й відправляється в незабутні пригоди, де він зустріне нових друзів та ворогів, перш ніж возз'єднається зі своїм батьком.

У світовий прокат нове фентезі Гарроне вийде у грудні.

15 січня 2019,  14:44 | Оновлення

У мережі з'явився трейлер фільму «Догмен» італійського режисера Маттео Гарроне.

Події стрічки розгортаються в Італії кінця 80-х минулого століття. Марчелло (Марчелло Фонте) тримає власний салон по догляду за собаками на околиці Риму, дуже любить свою дочку-підлітка, відвідує вечірки та намагається завести нові відносини. Несподівано в його життя вривається боксер і дебошир Сімончіно (Едоардо Пеше), який тримає у страху весь район, заважаючи спокійному існуванню місцевим жителям. Коли хуліган добирається до Марчелло і сильно б'є його, у головного героя зароджується план жорстокої помсти.

Прем'єра фільму «Догмен» в Україні очікується 17 січня.

25 жовтня 2018,  16:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк демонструє свій пісенний талант в рекламі нового аромату «The Only One» від Dolce and Gabbana.

Ролик переносить нас в автентичну тратторию в Римі, де Кларк під акомпанемент місцевих музикантів виконує популярну італійську пісню «Quando, Quando, Quando» («Коли, коли, коли»). Незабаром їй починають аплодувати усі відвідувачі тратторії, оскільки вона «The Only One» («Єдина»).

Режисером цього короткометражного мюзиклу виступає відомий італійський кінематографіст Маттео ГарронеГоморра», «Казка казок»).

Наступною роллю Кларк стане романтична комедія «Last Christmas», де компанію їй складе зірка «Простої послуги» Генрі Голдінг.

7 вересня 2017,  15:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з колегою по «Грі престолів» Кітом Герінгтоном Емілія Кларк теж стала обличчям нового аромату від Dolce&Gabbana. У промо-ролику «The One» для жінок, який зняв знаменитий італійський режисер Маттео Гарроне, вона також забуває про проблеми Вестеросу і з головою занурюється в живу атмосферу Неаполя.

Як Герінгтон посміхається і танцює в своєму рекламному ролику для Dolce&Gabbana, дивіться тут.

6 вересня 2017,  14:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Кіт Герінгтон став обличчям аромату «The One» для чоловіків від Dolce&Gabbana і в його рекламі з'явився в незвичному амплуа. Ми всі звикли до його серйозного і завжди насупленого Джона Сноу, а тут він втілює радісного чоловіка, який з головою занурюється в святкову атмосферу італійського базару в Неаполі. Режисером ролика став відомий італійський кінематографіст Маттео Гарроне, володар двох призів Каннського кінофестивалю.

Скоро Герінгтона можна буде побачити в міні-серіалі «Порох» і драмі Ксав'є Долана «Смерть і життя Джона Ф. Донована».

11 вересня 2015,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В следующий четверг, 17 сентября, в украинский прокат выходит фантастическая кинокартина «Сказка сказок» итальянского режиссера Маттео Гарроне, номинированная в этом году на «Золотую пальмовую ветвь» Каннского кинофестиваля.

Читати далі...
16 травня 2015,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во второй день Каннский кинофестиваль накрыло сущее безумие. К ним приехал экшен «Безумный Макс: Дорога ярости» со своей командой. А в третий день там появился сам Вуди Аллен со своим «Иррациональным человеком».

«Безумный Макс: Дорога ярости» был показан вне конкурса, но это не помешало фильму и его создателям получить в Каннах теплый прием. Представить его приехали режиссер Джордж МиллерТом ХардиШарлиз ТеронНиколас ХолтЗои Кравиц, продюсер Даг Митчелл и монтажер Маргарет Сиксел.

На пресс-конференции Миллер рассказал, что не ожидал, что производство фильма от появления идеи до его непосредственного создания займет целых 12 лет. Также он говорил о самих съемках:

Мы поехали на настоящих машинах, с настоящими людьми, в настоящую пустыню на 7 месяцев. И не было ни дня, когда бы я не подумал: «Мы сумасшедшие, раз решились это сделать.»

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...