Новини, в яких згадується Александра Ла Рош

3 березня 2021,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 7 сезону хітового супергеройського серіалу «Флеш» в мережі з'явилися офіційні кадри його першої серії, які показують романтичне побачення і зустріч з давнім ворогом.

Читати далі...
6 лютого 2020,  17:33 | Новини серіалів

В 4 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» нашу команду мандрівників у часі очікує серійний вбивця і... випускний вечір. І ще невідомо, що принесе їм більше стресу.

Коли Легенди знаходять нового історичного лиходія, Сара (Кейті Лотц), Ава (Джесс Макаллан) і Рорі (Домінік Перселл) опиняються на шкільному вечорі, щоб зупинитися серійного вбивцю від завершення незавершеної справи. Легенди вирішують відправити Нейта (Нік Зано), Рея (Брендон Рут), Нору (Кортні Форд), Берада (Шаян Собхіан) та їхню заручницю Зарі (Тала Еш) назад у часі, щоб втрутитися в цю історію і врятувати усіх, включаючи їх самих. Тим часом Костянтина (Метт Раян) дратує, що Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) влаштувалася в його старому домі, але це може виявитися прихованим благословенням, якого вони не шукали.

Серія зі зловісною назвою «Slay Anything» («Убий все»), яку зняла режисерка Александра Ла Рош, вийде на екрани 12 лютого за українським часом.

13 листопада 2018,  16:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда стикається з гігантським монстром з довгими щупальцями і сяючими очима в 5 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Новий утікач створює хаос в Токіо в 1951 році, і Сара (Кейті Лотц), Зарі (Тала Еші), Рорі (Домінік Перселл) і Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) відправляються його ловити. Поки Костянтин (Метт Райан) намагається відновити сили, Рей (Брендон Рут) розуміє, що магія може бути єдиною річчю, яка його врятує, але повинен шукати допомоги за межами своєї команди. Тим часом Ава (Джесс Макаллан) приєднується до Нейта (Нік Зано) та його родини для нетрадиційної вечері у День подяки.

Серія «Tagumo Attacks» («Тагумо атакує»), режисером якої стала Александра Ла Рош, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

30 квітня 2018,  13:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителям Нешнл-Сіті загрожує смертельна епідемія в 16 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

У Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Імри (Емі Джексон) є різні ідеї щодо того, як зупинити третю Вбивцю світів Мор (Pestilence). Однак коли Алекс (Кайлер Лі) і Вінн (Джеремі Джордан) виявляються серйозно поранені Мором, Супергьорл та Імра об'єднуються, щоб зупинити руйнування.

Серія «Of Two Minds» («Із двох розумів»), яку зняла Александра Ла Рош, вийде за українським часом завтра, 1 травня.

20 квітня 2018,  14:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик та офіційний опис 20 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) звертається за допомогою до старого друга, щоб перемогти Діаза (Кірк Асеведо). Тим часом Рене (Рік Гонсалес) виходить з лікарні, але йому дається непросто повернутися до життя Дикого пса. Також Ленс (Пол Блекторн) дізнається щось шокуюче про Чорну сирену (Кеті Кессіді).

Серія «Shifting Allegiances» («Зміна вірності»), режисером якої є Александра Ла Рош, вийде 27 квітня за українським часом.