Новини серіалів, в яких згадується Шон Хейс

1 лютого 2020,  15:52 | Новини серіалів

Ґудзики, целофан, лоразепам... Телеканал NBC поділився смішним фрагментом 8 серії 11 сезону хітового американського ситкому «Вілл і Грейс» за участю запрошеної зірки Демі Ловато.

У фрагменті Джек (Шон Гейс) і Карен (Меган Маллаллі) беруть участь в живому сеансі ASMR Дженні (Ловато), де вони повинні говорити пошепки і тільки приємні речі. Але Карен злиться на Джека і запитує в нього, навіщо він сказав Люку (Крістофер Торнтон), що той був «просто сексом на одну ніч». Карен дуже подобається Люк, а «Джек все зіпсував». Дженні намагається згладити цю сварку в прямому ефірі, на що Карен говорить, що спершу вона протягне руку через стіл і «витягне Джеку його кульки прямо через його вуха».

Нова серія серіалу «Вілл і Грейс» вийде на екрани 7 лютого за українським часом. Вона отримала двозначну назву «Bi-Plane» («Бі-план»), в якій герої піднімуть тему бісексуальності.

19 жовтня 2019,  02:45 | Новини серіалів

Готуйтеся до прощання з веселою четвіркою. Цього тижня американський канал NBC опублікував у мережі трейлер заключного сезону хітового ситкому «Вілл і Грейс», прем'єра якого відбудеться вже 24 жовтня.

Серіал «Вілл і Грейс» смішить глядачів з 1998 року і хоча він зовсім нещодавно повернувся зі своєї довгої перерви, нас знову чекає нове прощання з улюбленими персонажами. Але перед цим у Вілла (Ерік МакКормак), Грейс (Дебра Мессінг), Джека (Шон Гейс) і Карен (Меган Маллаллі) є для вас шокуюча новина Грейс вагітна!

Однією із запрошених зірок фінального сезону буде Демі Ловато. Її героїню звуть Дженні, і вона з'явиться в житті Вілла несподіваним чином.

25 вересня 2018,  14:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер-трейлер 10 сезону відомого серіалу «Вілл і Грейс» представляє зірку «Друзів» Девіда Швіммера в образі нового хлопця Грейс.

Ні, це не кросовер «Друзів» та «Вілла і Грейс», але світи двох легендарних ситкомів з 1990-х зіткнуться, коли Швіммер з'явиться в прем'єрній серії 10 сезону в образі Ноа, нового любовного інтересу Грейс (Дебра Мессінг). Разом з ним в нових серіях розважати глядачів будуть запрошені зірки Алек Болдуін, Метт Бомер, Челсі Хендлер та Джон Крайер. Бомер втілить хлопця, який сподобається Віллу (Ерік МакКормак), а Крайер буде змагатися з Джеком (Шон Хейс) за роль президента Авраама Лінкольна.

«Вілл і Грейс» повертаються на екрани 4 жовтня.

6 вересня 2018,  15:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал NBC представив інтригуючий тизер 10 сезону легендарного американського ситкому «Вілл і Грейс», який обіцяє декілька весіль.

Тизер показує Вілла (Ерік МакКормак), Грейс (Дебра Мессінг), Джека (Шон Хейс) і Карен (Меган Маллаллі) на весіллі, і коли наречена кидає букет, всі четверо відчайдушно біжать його ловити. Після чого на екрані з'являється напис: «Бути неодруженими це минулий сезон».

У фіналі 9 сезону сталося кілька заручин: Джек прийняв спонтанну пропозицію від свого нового хлопця Естефана (Брайан Джордан Альварез), а також про свої заручини оголосили мама Вілла (Блайт Даннер) і батько Грейс (Роберт Клейн), чим знатно шокували головних героїв. Як думаєте, хто з них піде до вівтаря першими?

Прем'єра 10 сезону «Вілла і Грейс» відбудеться 4 жовтня.