Новини, в яких згадується Маріанн Жан-Баптіст

10 червня 2022,  18:18 | Новини фільмів

Готові до морських пригод? Стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати всіх своїх українських підписників трейлером нового мультфільму «Морське чудовисько» з шикарним українським дубляжем.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Полювання на Санту»
Найбільш депресивний новорічний фільм усіх часів
30 грудня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Перед Новим роком завжди хочеться подивитися яке-небудь добре й веселе кіно про магію, щоб відволіктися від похмурих новин і знову повірити в диво. Адже в цей час хочеться залишити всі біди минулого року позаду і зустріти наступний рік з надією в серці. Але у «новорічного» фільму «Полювання на Санту» зовсім інші плани на глядача. Він показує, що було б, якби Санту охопила депресія, а один з дуже неслухняних дітей, отримавши від нього шматок вугілля в подарунок, послав в гості до цього живого символу Різдва... кілера.

Читати далі...
13 листопада 2020,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мел Гібсон в образі сумного Санти виголошує промову про те, що Різдво перетворилося на комерційне свято для магазинів і корпорацій, в першому фрагменті святкового екшен-трилера «Полювання на Санту».

Читати далі...
8 жовтня 2020,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, перед вами аж ніяк не різдвяна казка, яку можна дивитися з дітьми на свята. У комедійному екшен-трилері «Товстун» лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон постає в образі дуже брутального Санти.

Читати далі...
4 липня 2019,  10:44 | Оновлення

Опубліковано український трейлер комедійного фільму жахів «Маленька червона сукня» від Пітера Стрікленда.

Шейла, яка нещодавно розійшлася з чоловіком, знаходить собі ідеальну сукню для першого побачення. Але раптово опиняється, що сукня проклята і у неї свої власні злодійські наміри.

У фільмі знімалися: Маріанн Жан-Баптіст, Гвендолін Крісті, Сідсе Бабетт Кнудсен, Керолайн Катц та інші. Прем'єра фільму «Маленька червона сукня» відбудеться 22 серпня.