Новини, в яких згадується Марія Семпл

5 вересня 2019,  01:04 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Двадцять років тому Бернадетт Фокс була молодою і геніальною архітекторкою, наймолодшою володаркою престижного американського гранту. Всі вважали, що попереду у неї блискуче і велике майбутнє, але незабаром після свого другого проекту вона зникла зі свого професійного середовища, перетворившись для кількох поколінь архітекторів на таємничу загадку. Що ж з нею трапилося?

Читати далі...
30 травня 2019,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український трейлер пригодницької комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?», в якій разом з Кейт Бланшетт зіграють Крістен Віг, Біллі Крудап, Лоренс Фішберн та Джуді Грір.

Читати далі...
26 травня 2019,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Annapurna Pictures представила розширений трейлер своєї надихаючої драматичної комедії «Де ти поділася, Бернадетт?», головну роль в якій виконує лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт.

Фільм «Де ти поділася, Бернадетт?», заснований на бестселері Марії Семпл, розповість історію Бернадетт Фокс (Кейт Бланшетт), люблячої матері і дружини, яка бажає повернутися до роботи архітектора через двадцять років, що вона присвятила родині. Для цього Бернадетт здійснює стрибок віри і відправляється в епічну пригоду в Антарктиду, де береться за здійснення нового проекту, в ході якого перезапустить своє життя і знову віднайде себе.

На великі екрани нова картина режисера оскароносної драми «Юність» Річарда Лінклейтера вийде у серпні. З нетерпінням очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

2 травня 2019,  18:13 | Оновлення

Вийшов український трейлер фільму «Де ти поділася, Бернадетт?», в якому головну роль зіграла володарка двох "Оскарів" Кейт БланшеттБудинок з годинником у стінах», «Вісім подруг Оушена»).

Сценарій заснований на однойменному романі Марії Семпл 2012 року. Головна героїня стрічки – невдалий архітектор Бернадетт Фокс, яка живе у Сіетлі разом з успішним чоловіком та п'ятнадцятирічною дочкою. Життя цієї сім'ї здається цілком звичайним, але в один прекрасний день Бернадетт зникає – прямо напередодні поїздки в Антарктиду. Дочка відправляється на її пошуки і дізнається багато секретів з минулого життя матері.

Дата виходу на українські екрани фільму «Де ти поділася, Бернадетт?» не називається, стежте за новинами на Kinofilms.ua.