Новини, в яких згадується Бред Дуріф

22 березня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO вирішив зняв повнометражне продовження свого відомого серіального вестерну «Дедвуд», де повернуться його зірки Іен МакШейн, Тімоті Оліфант, Моллі Паркер, Кім Діккенс та Бред Дуріф.

Фільм «Дедвуд» відправить нас у 1889 рік, коли жителі кримінального містечка Дедвуд возз'єднуються, щоб відсвяткувати присвоєння Південній Дакоті статусу штату. І під час цього довгоочікуваного возз'єднання колишнє суперництво відродиться, союзи пройдуть випробування, а старі рани знову відкриються, поки герої намагаються адаптуватися до неминучих змін, які несуть із собою сучасність і час.

В кінці трейлер повідомляє, що прем'єра фільму режисера Даніеля Мінахана на американському телебаченні відбудеться в останній день весни, 31 травня.

31 травня 2018,  14:38 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «Здичавіла».

Усе своє життя 16-річна Анна (Бел Паулі) росла далеко від яких би то не було інших людей. Єдиним, кого дівчинка постійно бачила, був чоловік, якого вона називала Тато (Бред Дуріф). Чоловік завжди приховував усе про походження Анни, не розповідаючи про це зовсім нічого. Але так не могло тривати вічно – дівчина потрапила у справжній світ. Там її знайшла шериф Еллен (Лів Тайлерзі своїм 16-річним братом Реєм. Тепер Анна може розраховувати на повний захист. Тільки ось дівчина параноїдально боїться ночі, адже батько їй розповідав про жахливих монстрів, які живуть у темряві. Чоловік завжди говорив, що Анна особлива, тому чудовиська будуть полювати за нею. Але монстрів же не існує, правда?

В кінотеатрах України дивіться з 21 червня.

17 березня 2018,  03:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо трейлер фентезійного фільму жахів «Здичавілий» («Wildling»), де знялася зірка «Володаря перснів» Лів Тайлер.

Головною героїнею історії є 16-річна Анна (Бел Паулі), яка провела все дитинство під замком, а чоловік (Бред Дуріф), який її виховував, залякав дівчинку історією про монстра, що живе в лісі та їсть дітей. З полону Анну рятує шериф Еллен Купер (Тайлер), але коли вона стає вільною, дівчину починають переслідувати кошмари. Невже страшна казка з її дитинства є правдивою?

Прем'єра фільму Фрідріха Боема відбулася минулого тижня на кінофестивалі South by Southwest. У світовий прокат він вийде в квітні.

1 липня 2017,  00:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На екрани повертається найстрашніша лялька всіх часів — жахливий і кровожерливий маніяк Чакі. І в першому трейлері горору «Культ Чакі» він вирішує звести рахунки зі своїми старими ворогами. Разом з цією мстивою лялькою, яку традиційно озвучує Бред Дуріф, тут зіграють Дженніфер Тіллі, Фіона Дуріф та Алекс Вінсент.

Режисером фільму виступив Дон Манчіні, сценарист оригінального горору «Дитячі ігри», де вперше з'явився Чакі. Фотографії зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.