Новини серіалів, в яких згадується Морена Баккарін

14 березня 2019,  13:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едуардо Дорранс стає суперлиходієм Бейном у промо-ролику 10 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем».

Напередодні возз'єднання Ґотема Гордон (Бен Маккензі) і Брюс (Давид Мазуз) стикаються лицем до лиця з нещодавно перетвореним Едуардо (Шейн Вест) і дізнаються, хто є головним керівником нинішнього хаосу в місті. Тим часом вагітна Барбара (Ерін Річардс) звертається за допомогою до Лі (Морена Баккарін).

Серія «I Am Bane» («Я — Бейн») вийде 22 березня за українським часом.

1 березня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отруйний плющ повертається до Ґотему, щоб влаштувати хаос і посварити друзів, в промо-ролику 9 серії 5 сезону серіалу «Ґотем».

Після того як в Гордона (Бен МакКензі) стріляють, коли він намагався домогтися припинення вогню, він уявляє, що знаходиться в суді, де його судять за всі його минулі помилки. Тим часом Айві (Пейтон Ліст) повертається і накладає свої чари на Брюса (Давид Мазуз), і в результаті він нападає на Селіну (Камрен Бікондова). Лі (Морена Баккарін) переживає доленосний момент, поки Барбара (Ерін Річардс) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) роздумують над своїми наступними кроками.

Прем'єра серії під назвою «The Trial of Jim Gordon» («Суд над Джимом Гордоном») відбудеться за українським часом 8 березня.

4 лютого 2019,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов інтригуючий промо-ролик 6 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем», режисером якої буде його зірка Бен МакКензі.

Гордон (МакКензі) збирає незвичайну команду, щоб захистити Ґотем від Едуардо Дорранса (Шейн Вест) та його загону. Як тільки повертається Леслі Томпкінс (Морена Баккарін), Барбара (Ерін Річардс) розкриває страшний секрет, який назавжди змінить життя Гордона. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) об'єднуються, щоб перехитрити лиходійку Сороку (Сара Шенккан).

Серія отримала драматичну назву «13 Stitches» («13 швів») і вийде на екрани через два тижні, 15 лютого за українським часом.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

16 вересня 2015,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На промо-фотографиях каста 2 сезона сериала «Готэм» изображено 14 основных персонажей, которые появятся в новых сериях. Но, возможно, кому-то из них очень скоро придется уйти.

Читати далі...