Розширений трейлер 5 сезону «Ґотема» показує більше Бейна та бійку Брюса з Джокером

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

«Темний лицар гряде.»

Після низки вибухів від Джеремаї Валески (Камерон Монахен), що відрізали Ґотем від навколишнього світу, у місті тепер немає ніяких правил, нікого закону і, здається, ніякого виходу. Але поки Джеймс (Бен МакКензі) та Брюс (Давид Мазуз) не втрачають надію, у Ґотема є шанс.

В місто прибуває новий ключовий гравець Едуардо Дорранс (Шейн Вест), який є військовим і спершу виступає на стороні Джеймса, але після нещасного випадку стає суперлиходієм Бейном.

Відео також розкриває, що Селіна (Камрен Бікондова) повністю стала Жінкою-кішкою, Леслі (Морена Баккарін) і Загадник (Кору Майкл Сміт) ожили, Барбара (Ерін Річардс) звертається до Леслі по допомогу, Екко (Франческа Рут-Додсон) перетворюється на Харлі Квінн, Табіта (Джессіка Лукас) наставляє пістолет на Освальда (Робін Лорд Тейлор), щоб помститися йому за вбивство свого коханого Бутча (Дрю Павелл), а Отруйний плющ (Пейтон Ліст) погрожує Брюсу.

В кінці трейлер показує фрагменти очікуваної фінальної бійки Брюса з Джокером та епічної битви лиходіїв і героїв міста.

За кого з них ви будете вболівати? Пишіть в коментарях

Прем'єра першої серії 5 сезону серіалу «Ґотем», який стане фінальним для цієї історії, відбудеться через півтора тижні, 3 січня.

2148 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: