Новини фільмів, в яких згадується Тофер Грейс

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
30 грудня 2018,  14:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового драматичного серіалу «Це ми» Кріссі Мец грає сильну духом мати в трейлері повнометражної драми «Прорив».

Читати далі...
24 березня 2018,  20:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ендрю Гарфілд шукає загадкову дівчину в першому трейлері кримінального трилера «Під Сілвер-Лейк».

Фільм розповість історію хлопця на ім'я Сем (Гарфілд), який одержимий своєю новою таємничою сусідкою Сарою (Райлі Кіо). Вона зачарувала його з першого погляду, але коли вони познайомилися ближче, дівчина несподівано з'їхала зі своєї квартири посеред ночі. Сем починає розслідування обставин її зникнення, слідуючи за знаками, які вона нібито залишила спеціально для нього. Також в цій історії з'являться Тофер ГрейсЛюдина-павук 3»), Каллі ЕрнандесЛа-Ла Ленд») та Рікі ЛіндхоумОстанній будинок зліва»).

У світовий прокат картина «Під Сілвер-Лейк», яку зняв Девід Роберт МітчеллВоно»), вийде влітку.

20 серпня 2015,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем первый кадр с Кейт Бланшетт и Робертом Редфордом в биографической драме «Правда».

Дебютная режиссерская работа сценариста Джеймса Вандербилта «Правда» является байопиком, который покажет ведущего новостей Дэна Рэтнера во время его последних дней на программе CBS News. Он транслировал фальшивое сообщение о том, как тогдашний президент Джордж Буш пользовался привилегиями и семейными связями, чтобы избежать участия во Въетнамской войне. Это сообщение стоило Рэтнеру и главе канала CBS Мэри Мейпс работы.

Скандал случился менее, чем за две месяца до президентских выборов 2004 года. Тогда в руки Мейпс попали документы, предположительно принадлежавшие командиру Буша подполковнику Джерри Б. Киллиану, которые включали в себя критику несения службы Бушем в Национальной гвардии в 1970-х годах. Аутентичность документов не была установлена, и впоследствии они оказались подделкой.

Байопик основан на мемуарах Мэри Мейпс «Правда и долг».

На фотографии можно увидеть Бланшетт и Редфорда в образах этих двух известных журналистов. Вполне вероятно, что за такую роль Бланшетт может вновь оказаться в числе номинантов на «Оскар».

Каст фильма включает в себя Тофера ГрейсаЭлизабет МоссДенниса Куэйда и Брюса Гринвуда.

Пока известна только дата выхода в прокат «Правды» в США – 16 октября.