Педді КонсідайнPaddy Considine

Педді Консідайн / Paddy Considine
Народився 5 вересня 1974
Зріст: 180 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Дім дракона (2022) ... King Viserys Targaryen
Третій день (2020) ... Mr Martin
Чужинець (2020) ... Claude Bolton
Як створити дівчину (2019) ... актор
Інформатор (2018) ... Gabe Waters
Джорнімен (2017) ... актор, режисер, сценарист
Смерть Сталіна (2017) ... Comrade Andryev
Нова ера Z (2016) ... Sgt. Eddie Parks

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...