Головні серіали червня: «Дім дракона», «Хлопаки», «Бріджертони» й нові «Зоряні війни»

5 червня 2024,  11:25 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

У червні нас чекає повернення хітових серіалів «Дім дракона» про Таргарієнів, «Хлопаки» про божевільних супергероїв, «Ведмідь» про високу кухню та «Бріджертони» про романтику у дусі Джейн Остін. А ще подорож до далекої-далекої галактики.

Прем'єра: 4 червня

Новий серіал зі всесвіту «Зоряні війни» за участю зірки науково-фантастичної франшизи «Матриця» Керрі-Енн Мосс, події якого будуть розгортатися за 100 років до подій першого епізоду, де ми познайомилися з юним Енакіном Скайвокером.

Прем'єра: 6 червня

Фінальний сезон хітового фентезі від Роберта Дауні мол. та його дружини Сьюзан Дауні, події якого розгортаються у сповненому небезпеки постапокаліптичному світі, де чарівний хлопчик Ґас — напівлюдина, напіволень — вирушає на пошуки нового життя разом зі своїм грізним захисником.

Прем'єра: 7 червня

Біографічний міні-серіал від платформи Hulu розповість про легендарного модельєра модного дому Chanel Карла Лагерфельда, якого грає видатний німецький актор Даніель Брюль, відомий за роллю лиходія Земо у кіновсесвіті Marvel.

Прем'єра: 13 червня

Найкривавіший та найскандальніший серіал про супергероїв повертається з новими серіями! Розкривши свою істинну натуру публіці та отримавши від її частини підтримку, Гоумлендер (Ентоні Старр) отримує ще більше влади і влаштовує небезпечний розкол у суспільстві у дусі MAGA. Тож у Хлопаків буде багато роботи.

Прем'єра: 13 червня

Продовження історії кохання Пенелопи Фезерінґтон (Нікола Кохлан), вона ж скандальна леді Віслдаун, та Коліна Бріджертона (Люк Ньютон), третього брата відомого аристократичного сімейства з романів Джулії Квінн.

Прем'єра: 16 червня

Другий сезон приквела «Гри престолів» покаже початок епічної громадянської війни дому Таргарієнів, предків королеви Дейнеріс, в рамках якої за Залізний трон будуть воювати Рейніра Таргарієн (Емма Д’Арсі), найстарша дитина й законна спадкоємиця покійного короля Візериса I (Педді Консідайн), та його старший син від другого шлюбу Ейгон (Том Глінн-Карні).

Прем'єра: 27 червня

У третьому сезоні талановитий шеф-кухар Кармен «Кармі» Берзатто (Джеремі Аллен Вайт), який повернувся до Чикаго після смерті свого брата, щоб керувати його бізнесом, нарешті відкриє ресторан високої кухні «Ведмідь». Тож у нього тепер дуже високі стандарти та вимоги до усіх працівників.

Який з цих серіалів ви чекаєте найбільше? Пишіть у коментарях.

483 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: