Новини, в яких згадується Педді Консідайн

21 березня 2024,  21:52 | Новини серіалів

Подивилися трейлер Чорних? Тоді вас чекає ще один трейлер другого сезону хітового фентезі від HBO «Дім дракона», присвячений команді Зелених.

Читати далі...
21 березня 2024,  21:41 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився новим трейлером і постерами майбутнього сезону хітового фентезі «Дім дракона», що є приквелом «Гри престолів», і вони присвячені команді Чорних, тобто команді королеви Рейніри Таргарієн.

Читати далі...
2 грудня 2023,  20:50 | Новини серіалів

Канал HBO представив тизер-трейлер майбутніх серій хітового фентезі «Дім дракона», що показує початок війни між двома фракціями Таргарієнів. Хто з них переможе: Чорні чи Зелені? Побачимо у наступних сезонах.

Читати далі...
1 грудня 2023,  18:48 | Новини серіалів

На честь конвенції CCXP було представлено перший погляд на другий сезон мегапопулярного фентезі «Дім дракона», який є приквелом «Гри престолів». Це два портретні постери, що показують головних героїнь.

Читати далі...
22 жовтня 2022,  20:31 | Новини серіалів

Рейніра готова заявити свої права на Залізний трон у промо-ролику 10 серії 1 сезону мегапопулярного фентезі «Дім дракона», яку на її честь назвали «Чорна королева».

Читати далі...
24 вересня 2022,  22:22 | Новини серіалів

Наступна серія хітового фентезі «Дім дракона» перестрибне у майбутнє і покаже дорослу принцесу Рейніру, яка готується вже втретє стати матір'ю. Але королева Алісента зовсім цьому не радіє.

Читати далі...
23 вересня 2022,  08:57 | Новини серіалів

Зустрічайте Чорну королеву та Зелену королеву, які готові до майбутнього протистояння на новому постері мегапопулярного фентезі від HBO «Дім дракона», яке продовжує бити рекорди світу серіалів.

Читати далі...
16 вересня 2022,  10:34 | Новини серіалів

Свіжі кадри п'ятої серії хітового фентезі «Дім дракона», події якого відбуваються у вигаданому світі Джорджа Р.Р. Мартіна, показують прибуття героїні, яку часто згадували: Реї Ройс, законної дружини Деймона Таргарієна.

Читати далі...
30 серпня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Королями їх зробили не мрії, королями їх зробили дракони. Принцеса Рейніра нагадує королеву Дейнеріс у свіжому трейлері фентезі «Дім дракона», який розкриває, що перший сезон буде наповнений зрадами, битвами та полум'ям драконів.

Читати далі...
23 серпня 2022,  18:34 | Новини серіалів

Вже подивилися першу серію фентезі «Дім дракона», яке є приквелом культової «Гри престолів», і з нетерпінням чекаєте наступні? Тоді у нас гарна новина — стримінгова платформа HBO Max вже розкрила дати виходу усіх серій першого сезону.

Читати далі...
22 серпня 2022,  21:05 | Новини серіалів

Дракаріс! Щоб підготувати нас до прем'єри серіалу про Таргарієнів «Дім дракона», стримінгова платформа HBO Max поділилася в мережі відео, що згадує історію родини Дейнеріс Таргарієн з культового серіалу «Гра престолів».

Читати далі...
17 серпня 2022,  19:35 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився двома новими постерами фентезійного серіалу «Дім дракона», прем'єра якого відбудеться вже у цю неділю, 21 серпня, і вони показують двох ключових драконів приквела у всій їхній красі та могутності.

Читати далі...
20 липня 2022,  20:57 | Новини серіалів

Канал HBO щойно поділився офіційним трейлером фентезійного серіалу «Дім дракона», що показує драконів Таргарієнів крупним планом та знайомить нас ближче з предками легендарної Дейнеріс.

Читати далі...
16 липня 2022,  16:20 | Новини серіалів

У Ветерос мчить герой Середзем'я! Одного з ключових персонажів у майбутньому багатосерійному фентезі «Дім дракона» зіграє знаменитий шотландський актор Грем МакТавіш, відомий за роль гнома Баліна у трилогії Пітера Джексона «Хоббіт», і ми вже маємо перший погляд на його героя.

Читати далі...
5 травня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Шанувальники серіалу «Гра престолів» та творів письменника Джорджа Р.Р. Мартіна, кидайте все й біжіть сюди, оскільки американський канал HBO щойно поділився в мережі епічним тизер-трейлером свого нового фентезі про Вестерос під назвою «Дім дракона».

Читати далі...