Новини, в яких згадується Ден Гілрой

10 січня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейк Джилленхол стикається з убивчим сучасним мистецтвом в психоделічному горор-трилері Дена Гілроя «Оксамитова бензопила».

Читати далі...
9 жовтня 2017,  17:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері кримінальної драми «Роман Ізраел, Esq.» володар 2 «Оскарів» Дензел Вашингтон грає досвідченого адвоката з твердою хваткою Романа Дж. Ізраеля. Коли у його боса трапляється серцевий напад, на Ізраеля звалюється управління великою фірмою. Опинившись при владі, він дізнається про таємні справи своєї компанії, що суперечать його професійним і моральним принципам.

Режисером і сценаристом картини, де компанію Вашингтону складе Колін Фаррелл, виступає Ден Гілрой, номінований на «Оскар» за «Стрінгера».

30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
15 січня 2015,  19:41 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня в прямом эфире Американская академия кинематографических искусств и наук объявила долгожданных номинантов на премию «Оскар». Кто же из них спустя месяц станет обладателем золотой статуэтки?

На Лучший фильм претендуют сразу 8 кинокартин. Сюрпризов среди номинантов оказалось немного, например, Брэдли Купер, номинирующийся в категории Лучший актер за «Снайпера», хотя его обошли другие награды. Композитор Александр Депла умудрился быть номинированным дважды в этом году: за свою музыку к фильмам «Отель «Гранд Будапешт» и «Игра в имитацию». «Стрингер» же получил всего одну номинацию за Лучший оригинальный сценарий.

По 9 номинаций получили «Бёрдмэн» и «Отель «Гранд Будапешт», включая за Лучший фильм, Лучшего режиссера и Лучший оригинальный сценарий. Им в спину дышит «Игра в имитацию», упомянутая в 8 категориях и обеспечившая Бенедикту Камбербэтчу его первую номинацию. Неожиданно по 6 номинаций получили «Отрочество», которое недавно получило «Золотой глобус» и является одним из лидеров этого наградного сезона, и «Снайпер», который до этого момента редко упоминался и номинировался в столь многих категориях.

Фильмы «Одержимость», «Вселенная Стивена Хокинга», «Охотник на лис» и «Интерстеллар» получили по 5 номинаций.

Ведущим церемонии в этом году будет Нил Патрик Харрис.

Читати далі...
2 грудня 2014,  20:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський режисер, найбільш відомий завдяки своїй неофіційною трилогії «Корнетто», Едгар Райт поділився, які ж фільми 2014 року вразили його найбільше.

Режисер чорної комедії «Зомбі на ім'я Шон» розповів журналу Esquire про те, що йому сподобалося в минаючому кіноріку:

Я думаю, це був відмінний рік для незалежних фільмів. Нам потрібно робити більше оригінальних картин і глядачі їх добре підтримають заради майбутнього індустрії. Я втомився від франшиз, рімейків і нескінченних сіквелів. Всі фільми, які я вибрав, виглядають відмінно в якості незалежних історій. Ще, будь ласка.

Основну десятку в довільному порядку і з оцінками режисера можна побачити нижче, але, крім цих фільмів, Едгар Райт також виділив такі кінокартини, як «Возлюблені», «Пало-Альто», «Шановні білі люди», «Лок», «Близнюки» , «Гість», «Общак», «Своя дитина», «Дешевий трепет» і «Катастрофа».

Читати далі...