Новини серіалів, в яких згадується Кейт Бертон

20 квітня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик фінальної серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», в якій сестри-відьми Віра-Вон повинні знову врятувати світ.

Читати далі...
1 березня 2020,  16:43 | Новини серіалів

У 15 серії 2 сезону фентезійної драми «Зачаровані» з'явиться зірка серіалів «Анатомія пристрасті» і «Скандал» Кейт Бертон, як розкриває її промо-ролик.

Роль Бертон поки не розголошується, але в промо-ролику Гаррі (Руперт Еванс) знаходить її в темній кімнаті з картою світу на стіні і трьома людьми, які сплять (або знепритомніли) поруч з її ногами. Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) лякається страшного монстра, Мейсі (Мадлен Манток) заявляє, що «хтось проводить над ними страшний експеримент», і просить, щоб її «розбудили від цього жахливого кошмару», а Мел (Мелоні Діас) опиняється під замком в зловісній лікарні. Невже Бертон грає нову інкарнацію демона страху Барбаса з оригінальних «Зачарованних», який умів втілювати в життя кошмари відьом? Як ви гадаєте?

Серію «Third Time's The Charm» («Бог любить трійцю») доведеться чекати цілий місяць її прем'єра відбудеться 28 березня за українським часом.

12 лютого 2019,  02:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У світі Arrowverse стало на одну супергероїню більше. Зустрічайте Мрійницю, яка дебютує в майбутній серії серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
21 січня 2019,  17:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Алекс не може згадати щось важливе в промо-ролику 11 серії 4 сезону американського супергеройського серіалу «Супергьорл».

Синопсис серії розкриває, що Кара (Мелісса Бенойст) відправиться разом з Нією (Ніколь Мейнс) в її рідне місто, щоб побачитися з її родиною під час щорічного фестивалю врожаю. Вдома мама Нії (Кейт Бертон з серіалу «Анатомія пристрасті») підтримує дочку в тому, щоб вона прийняла свою долю. Тим часом Алекс (Кайлер Лі) стикається з вуличним наркотиком, який робить людей жорстокими і тимчасово наділяє їх суперздібностями.

Прем'єра серії «Blood Memory» («Пам'ять крові»), режисером якої виступила Шеннон КоліЧарівники»), відбудеться за українським часом 28 січня.

28 листопада 2018,  22:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три фракції зіткнуться в 9 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Обдаровані», в промо-ролику якої є жарт про Людей Ікс

Напруга усередині організації «Внутрішнє коло» досягає нових висот, коли Енді (Персі Хайнс Вайт) стає на захист Ребекки (Анжеліка Бетт Фелліні) і виступає проти Ріви (Грейс Байєрс). Зробивши важливе відкриття про дослідження доктора Рісман (Кейт Бертон), Лорен (Наталі Елін Лінд) переконує своїх батьків Ріда (Стівен Мойєр) і Кейтлін (Емі Акер), що вони повинні щось зробити, щоб його знищити. Розчарований тим, що його не сприймають всерйоз, Джейс (Кобі Белл) починає будувати план з Чистильниками. Тим часом Підпілля продовжує рятувати мутантів, а у Блінк (Джеймі Чанг) та Буревісника (Блер Редфорд) виникають розбіжності.

Прем'єра серії «gaMe changer» («Зміна гри») відбудеться за українським часом через тиждень, 5 грудня.