Новини, в яких згадується Шон Пертуі

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

21 лютого 2019,  18:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox вирішив підігріти інтерес глядачів до нової серії популярного серіалу «Ґотем», яка обіцяє епічний поєдинок Брюса і Джокера, за допомогою інтригуючого фрагмента їхньої зустрічі вдома у першого.

Згідно з синопсисом 7 серії 5 сезону, Джеремайя (Камерон Монахен) організовує хвору постановку вбивства батьків Брюса Вейна (Давід Мазуз) за допомогою Божевільного капелюшника (Бенедикт Семюел). Даний фрагмент показує, як Брюс приходить додому і бачить там живих батьків. Він не вірить їм, і незабаром Альфред (Шон Пертві) звертає його увагу на те, що у них гість Джеремайя, який сидить у кутку, моторошно посміхається та піднімає за нього тост.

Серія «Ace Chemicals» прибуде на екрани 22 лютого за українським часом.

27 липня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятихвилинний ролик серіалу «Готем», представлений на Comic-Con, згадав тернистий шлях його героїв, показавши, як вони змінилися за ці роки. Для Джеймса Гордона (Бенжамін МакКензі), Брюса Вейна (Девід Мазоуз), Селіни Кайл (Камрен Бікондова), Освальда Кобблпота (Робін Лорд Тейлор), Едварда Нігми (Корі Майкл Сміт), Барбари Кін (Ерін Річардс), Альфреда Пенніуорта (Шон Пертуї) та Леслі Томпкінс (Морена Баккарін) це були жахливі кілька років, за які вони пережили чимало випробувань. І в кінці відео показує, що в рядах лиходіїв Готема прибуло — тепер місто тероризуватиме Опудало (Чарлі Тахен).

Прем'єра 4 сезону «Готема» відбудеться 28 вересня.

16 вересня 2015,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На промо-фотографиях каста 2 сезона сериала «Готэм» изображено 14 основных персонажей, которые появятся в новых сериях. Но, возможно, кому-то из них очень скоро придется уйти.

Читати далі...