Новини серіалів, в яких згадується Шон Пертуі

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

21 лютого 2019,  18:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox вирішив підігріти інтерес глядачів до нової серії популярного серіалу «Ґотем», яка обіцяє епічний поєдинок Брюса і Джокера, за допомогою інтригуючого фрагмента їхньої зустрічі вдома у першого.

Згідно з синопсисом 7 серії 5 сезону, Джеремайя (Камерон Монахен) організовує хвору постановку вбивства батьків Брюса Вейна (Давід Мазуз) за допомогою Божевільного капелюшника (Бенедикт Семюел). Даний фрагмент показує, як Брюс приходить додому і бачить там живих батьків. Він не вірить їм, і незабаром Альфред (Шон Пертві) звертає його увагу на те, що у них гість Джеремайя, який сидить у кутку, моторошно посміхається та піднімає за нього тост.

Серія «Ace Chemicals» прибуде на екрани 22 лютого за українським часом.

16 вересня 2015,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На промо-фотографиях каста 2 сезона сериала «Готэм» изображено 14 основных персонажей, которые появятся в новых сериях. Но, возможно, кому-то из них очень скоро придется уйти.

Читати далі...