Новини, в яких згадується Дені Бун

13 червня 2023,  21:56 | Новини фільмів

Цього тижня в український прокат виходить нова зворушлива французька стрічка «Персональний водій» за участю відомого коміка Дені Буна, якого ви можете знати за роллю інспектора Делакруа у хітових фільмах від Netflix «Загадкове вбивство» і «Загадкове вбивство 2».

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Агент Лев»
Божевільна місія Дені Буна
23 липня 2020,  01:10 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний актор Дені Бун є для сучасної Франції кимось на кшталт Луї де Фюнеса або П'єра Рішара. Він знімає і знімається в різноманітних комедіях, які часто завершуються непередбачуваним фіналом, і в нове кінодесятиріччя вирішив увірватися, зігравши пародію на Джеймса Бонда в комедії Людовика Кольбо-Жюстена «Агент Лев». Чи зможе його відчайдушний секретний агент підкорити ваше серце цього спекотного літа?

Читати далі...
9 червня 2020,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Локалізований постер французької комедії «Агент Лев» повідомляє, що її прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться рівно через місяць, 9 липня.

Читати далі...
10 лютого 2020,  19:25 | Новини фільмів

Відомий французький актор Дені Бун грає пацієнта психіатричної лікарні, який вважає себе секретним агентом, в дубльованому трейлері французько-бельгійської комедії «Агент Лев».

Новий фільм режисера Людовіка Кольбо-Жюстена розповідає про те, як до психіатра Ромена Мартіна (Філіпп Катрін) одного разу потрапляє дивний пацієнт на ім'я Лео Мілан (Бун). Лео стверджує, що він є секретним шпигуном міжнародного рівня на прізвисько Агент Лев. Але коли на очах доктора викрадають його наречену, йому нічого не залишається, як звернутися по допомогу до цього божевільного «спецагента».

Українська прем'єра комедії «Агент Лев», де також з'являться Енні Серра, Самуель Жуї, Софі Вербек та Кароль Брана, відбудеться 16 квітня.

3 квітня 2017,  17:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо смішний трейлер французької екшен-комедії «Візьми мене штурмом» з Дені Буном, Аліс Поль та Іваном Атталем. Кінокартина розповість про незграбну дівчину, яка вступає на службу в елітний поліцейський спецзагін в команду до агента-жінконенависника. Він буде робити все, щоб її вигнали, а вона — щоб залишитися і довести всім, що заслуговує бути на цьому місці.

В українських кінотеатрах фільм можна буде побачити з 15 червня.