Вийшов український трейлер драми «Персональний водій» з Дені Буном у головній ролі

13 червня 2023,  21:56 | Новини фільмів

Цього тижня в український прокат виходить нова зворушлива французька стрічка «Персональний водій» за участю відомого коміка Дені Буна, якого ви можете знати за роллю інспектора Делакруа у хітових фільмах від Netflix «Загадкове вбивство» і «Загадкове вбивство 2».

Офіційний синопсис драматичної стрічки «Персональний водій» («Une belle course»), чиїм режисером виступає Крістіан Каріон, який зняв відомий фільм про перемир'я під час Першої світової війни «Щасливого Різдва» і драму «Мій син»:

Одного разу таксист приїхав на виклик до вередливої бабці, яка забажала їхати через пів Парижа і безперестанку базікати з водієм. Кого цікавлять чужі проблеми, коли своїх під зав'язку: кредит в банку, робота за копійки! Але вперта клієнтка розповідає, що замовила цю поїздку, аби востаннє побачити місця своєї молодості. Вона відверто розповідає новому знайомому про свої молоді роки, перший поцілунок і почуття… І під час цієї дивної поїздки між ними виникає справжня дружба!

Таксиста грає Дені Бун, тоді як головну жіночу роль у новому фільмі Каріона виконує відома французька актриса Лін Рено, яка раніше втілила матір Буна у сімейній комедії «Від сім'ї не втечеш».

Українська прем'єра стрічки «Персональний водій» відбудеться 15 червня.

788 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...