Крейг МазінCraig Mazin

Крейг Мазін / Craig Mazin
Народився 8 квітня 1971
50%
0
50%
0

Фільмографія

Останні з нас (2023) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Чорнобиль (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Мисливець і Снігова Королева (2016) ... сценарист
Похмілля: частина 3 (2013) ... сценарист
Піймай шахрайку, якщо зможеш (2013) ... сценарист (и сюжет)
Похмілля у Вегасі 2 (2011) ... сценарист
Супергеройське кіно (2008) ... «Okay, I come back», режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...