Новини, в яких згадується Франсуа Клюзе

9 січня 2023,  23:42 | Новини фільмів

Відомі французькі актори відправляються на лазурне узбережжя у трейлері кримінальної драми «Маскарад», яку зняв режисер Ніколя Бедос. Її світова прем'єра відбулася у травні 2022 року на Каннському кінофестивалі.

Читати далі...
24 вересня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нагадати глядачам в непрості часи пандемії, що при будь-яких обставинах в житті все одно можна знайти радість, мережа кінотеатрів «Планета кіно» готує спеціальні покази французької драматичної комедії «1+1», що надихає глядачів з 2011 року.

Читати далі...
22 квітня 2019,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Франсуа Клюзе, Маріон Котійяр та Лоран Лафітт возз'єднуються в трейлері нової французької картини «Ми закінчимо разом», продовження фільму 2010 року «Маленькі секрети».

Події сиквела «Ми закінчимо разом» будуть розвиватися через 7 років після оригіналу і покажуть, як група давніх друзів, чиї неприємні секрети стали відомі один одному під час їхньої минулої спільної відпустки, внов збирається разом, щоб влаштувати сюрприз на ювілей Макса (Клюзе).

У французький прокат драматична комедія режисера Гійома Кане виходить 1 травня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах.

1 липня 2015,  06:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Раді першими представити дубльований трейлер французької комедії «Цей незграбний момент» з Венсаном Касселем і Франсуа Клюзе в головних ролях.

Рімейк однойменної фантастичної комедії 1977 року. Два нерозлучних друга зі своїми дочками проводять відпустку на Рив'єрі, де на сонячних пляжах сорокадвухрічному батьку сімейства не встояти перед чарами спокусливої вісімнадцятирічної красуні і він вуха закохується. Все б нічого, та тільки чарівна дівчина є дочкою його найкращого друга - суворого батька, що загрожує застрелити кожного, хто підійде ближче, ніж на крок.

У кінотеатрах України і Росії з 9 липня.