Новини, в яких згадується Анна Тихомирова

Рецензія на фільм «DZIDZIO Перший раз»
Як Дзідзьо пізнавав кохання
26 жовтня 2018,  22:24 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулої осені комедійна картина «DZIDZIO Контрабас», головну роль в якій зіграв відомий співак та шоумен Михайло «Дзідзьо» Хома, стала хітом українського прокату, і ось всього лише через рік до кінотеатрів виходить новий фільм з його участю. «DZIDZIO Перший раз» не є повноцінним сиквелом комедії «DZIDZIO Контрабас», але повертає на великі екрани наївного мрійника Дзідзьо, який завжди знаходить спосіб влипнути в якусь непросту історію.

Читати далі...
7 жовтня 2018,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дзідзьо опиняється зв'язаним у розширеному ТБ-ролику української комедії «DZIDZIO Перший раз», чия прем'єра відбудеться в цьому місяці.

Пам'ятаєте, як рік тому Михайло «Дзідзьо» Хома прикидався священиком і возив контрабандні сигарети через кордон у фільмі «DZIDZIO Контрабас»? Його комедійний персонаж повертається на екрани, і тепер він має впоратися з секретом, який приховував усе своє життя. І по ходу справи на нього чекають нові божевільні пригоди, на які натякає свіжий ТБ-ролик його другого повнометражного фільму.

Українські глядачі зможуть побачити картину «DZIDZIO Перший раз», де разом з Дзідзьо знялися Сергій Либа і Анна Тихомирова, на великому екрані з 25 жовтня.