DZIDZIO Контрабас (2017)

DZIDZIO Контрабас
Трейлер DZIDZIO Контрабас
67%
2
33%
1

Прем'єра в Україні 31 серпня 2017

Якщо трійця йолопів вирішила зайнятися незаконною справою, чекай на кінець світу локального масштабу. Вони виросли на кордоні, тому знайти «легкi» грошi для них не складно. Але коли на шляху з’являється гарна дівчина, всім планам капець. Тож американські гiрки порівняно з їхніми пригодами – це легке погойдування. Але нашi герої заради мрії готові на все!

Жанр: комедія
Тривалість: 1 г. 29 хв.
Країна: Україна
Світова прем'єра: 31 серпня 2017

Відео матеріали «DZIDZIO Контрабас»

Рецензія на фільм «DZIDZIO Контрабас»
Українська пригодницька комедія

10 вересня 2017,  02:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пропонуємо прочитати нашу рецензію на українську комедію «DZIDZIO Контрабас», яку ще можна подивитися в кінотеатрах:

У США співаки нерідко стають акторами, згадати хоча б Девіда Боуї, Барбру Стрейзанд, Джастіна Тімберлейка, Вілла Сміта і Леді Гагу (і цей список можна продовжувати і продовжувати). В сучасному українському кінематографі послідувати їх прикладу вирішив мегапопулярний в останні роки (і з цим складно посперечатися) Дзідзьо. Так відносно швидкими для України темпами на світ народилося його перше кінотворіння в жанрі комедія «DZIDZIO Контрабас»...

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «DZIDZIO Контрабас». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про фільм «DZIDZIO Контрабас»

Критик Критикович

1 вересня 2017, 13:29

Вчора з другом вирішили сходити на прем’єру українського фільму «Дзідзьо.Контрабас» . Великих надій ні я, ні мій друг не плекали, оскільки до творчості Дзідзя відносимось досить скептично. Але те, що ми побачили на екранах наш просто шокувало. З перших секунд нас готують до гумору рівня тупих американських комедій. «Дзідзьо в дитинстві міг напердіти будь-яку мелодію» - цитата з фільму. Після цієї фрази на моє здивування багато людей в залі просто почали заливатися сміхом. Деяким особистостям для сміху було просто достатньо того, що головний герой смішно говорить і корчить рожі.

Навіщо смішні жарти, гумор з подвійним дном, сатира, сарказм, якщо просто можна надзюрити в рукавичку і кинути її з вікна автомобіля. Це ж так круто. А, ледве не забув, в фільмі (вибачте, що так називаю цей низькопробний матеріал) дуже багато жартів зв’язано з Богом та релігією. От наприклад Дзідзя помилково прийняли за справжнього сященника і той мав відспівувати померлого, але замість того , той почав співати «Многою Літу». Оце так гумор. Людина померла, а він многою літу затянув, ну ви зрозуміли так, класно ж правда, смійтесь. Не буду більше спойлерити, і взагалі не хочеться багато писати про цей витвір мистецтва. В кожному фільмі, як на мене, і навіть в комедіях, котрі робляться «чисто поржати» має бути якийсь піддтекст, щось глядач має винести корисне для себе, якусь мораль.

А що можна витягнути з нашого фільму? В 30 років сиди на шиї в мами, трать її гроші, дури її, влізай в борги, щоб віддати гроші вкради данину з церкви, на неї купи цигарок та їдь контрабандою до Польші. А в кінці Happy End. Ніякого розвитку героя, ніяких внутрішніх переживань за скоєне, а навіщо? Це ж Дзідзьо, він ж крутий і так.

Про гру окремих акторів, сюжетну лінію банальну і стару як світ, кульмінацію і все решта я просто мовчу.

Не знімайте більше нічого, дякую.

2 / 0 
Vita80s

11 вересня 2017, 16:13

Як тільки фільм вийшов, я відразу пішла дивитися. Реклама у цього фільму була маштабною, тому пропустити показ не можна було.  Дуже легка, смішна та колоритна комедія. Мені сподобалось. Подивись на одному подиху. Сюжет цікавий, трохи передбачуваний, але від цього цікавість до фільму не зникає. Рекомендую подивитися
2 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

DZIDZIO Контрабас, фільм 2017
Українська прем'єра 31.08.2017
Жанри: комедія
Україна